דילוג לתוכן

המלצות על סוכן ביטוח לצורך הפחתת דמי ניהול בפנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    12 פוסטים
    252 צפיות
    NAKARN
    @יצירתי למיטב ידיעתי יש להם גם כיום 0.6 הכי פשוט, תפנה לבנקל ותשאל אותם, כנס לאתר שלהם ותעלה צילום תז ויצרו איתך קשר ותוכל לשאול ולפתוח מיידית
  • 2 הצבעות
    21 פוסטים
    538 צפיות
    דל גאהד
    מעדכן: צר לי לאכזב [התאכזבתי בעצמי] אקטיון דורשים סכום סף של 150000 ש"ח לטענת מי שדיבר איתי שם, הם לא מפרסמים את זה באתר "כי זה משתנה כל הזמן"...אשרי המאמין. האופציה הטובה נותרה 'גלובל נט'
  • אתה לא הלקוח...

כלכלת המשפחה סוכן ביטוח מסעדה לקוח
    3
    8 הצבעות
    3 פוסטים
    255 צפיות
    יוסף מינצברגי
    יפה, קשה מאוד לעמוד בפיתויים שמציעים לנו מכיוונים אינסופיים. במשיאים הקפדנו לתת אפשרות להתחבר דרך כלל חברות הביטוח ובתי ההשקעות בארץ, בכדי שלא יהיה אינטרס. שיתוף הפעולה הראשון היה עם בית ההשקעות מיטב, שהרבה סוכני ביטוח בפרט בציבור שלנו לא נותנים את האפשרות של בתי השקעות משיקולים שלהם. מיטב הגיעו למקום ראשון במסלול המעקב אחרי ה-S&P 500, ויש להם את המגוון הרחב ביותר של מסלולים כשרים, גם העדה וגם גלאט הון. כמו״כ בעסק הפרטי..
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    996 צפיות
    רחל עומסיר
    שתי קרנות כספיות כשרות חדשות עם דמי ניהול מוזלים בימים האחרונים הוכרזו שתי קרנות חדשות עם דמי ניהול נמוכים במיוחד: קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 11.3 קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 12.3 ברוב המקרים לא כדאי למהר ולבצע מעבר מקרן קיימת רק בגלל ירידה קטנה בדמי הניהול. מעבר כזה עלול ליצור אירוע מס ולכן לעיתים עדיף להשאיר את ההשקעה הקיימת כפי שהיא. לעומת זאת, עבור כספים חדשים שמופקדים מהיום והלאה בהחלט ניתן לשקול להפקיד לקרן הזולה יותר, במיוחד כאשר מדובר במוצר דומה שמטרתו שמירת ערך הכסף לטווח קצר. קרן כספית יכולה להיות פתרון נוח לניהול כסף לטווח קצר, אך היא אינה תחליף לתוכנית השקעה מסודרת לטווח הארוך. המידע באדיבות דניאל נבון מ-Tradingl.
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    142 צפיות
    בוטח בה'ב
    @רחל-עומסי את מעלה כאן נושא חשוב מאוד! בדיוק לא מזמן הגיעה אלי עצמאית בהווה שכירה בעבר בגיל קרוב לפרישה והתברר שאיפה שהיא עבדה בעבר לא הפרישו לה ואז היא אמרה שלא תריב בשביל 20,000 ש"ח ובתור עצמאית היא גם כן לא הפרישה מה שאומר שביום שהיא תפסיק לעבוד היא צריכה למצוא הכנסות מהנכסים הקיימים שלה במקרה הטוב.... פנסיה זה לא לוקסוס זה השתדלות הכרחית להמשך החיים ולזקנה בכבוד לפעמים אני פוגש אנשים שאומרים בסדר גם אם אני לא אטפל בפנסיה אז לא יהיה לי עשרות מיליונים אבל יהיה קצבה יפה זה לא נכון! שבודקים במחשבוני ריבית דריבית קצבה של עשרות אלפים נשמע לנו הרבה אבל אם זה יהיה הפנסיה הממוצעת בעוד 30 40 שנה אז מי שלא טיפל ודאג לזה היום יהיה חלילה עני לסוף ימיו וגם אם יהיה לו קצבה של 18 אלף זה יהיה שווה ערך לשכר מינימום