דילוג לתוכן

הדירה שקניתם לילד בפריפריה? מזל טוב, הרגע קניתם לו משקולת.

נדל"ן ומשכנתאות
41 13 459 13

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    3 פוסטים
    110 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    זה בעיה רצינית, כי באמת החוק נמצא לטובת האנשים המקושרים. בפרט שהתחום הזה לא ממש ברור ולא מוחלט.
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    210 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    159 צפיות
    צ
    @נחמן-רוזנבלום אתה לא יכול לשאול את הרב גוטמן ??? טיפ קטן, תעשה את זה רק אחרי שאתה גר בדירת החלומות שלך, כי אם הדירה שלך שווה 2 וחצי מליון לצורך הדוגמא, וקנית דירה להשקעה בשווי מליון, אז כרגע הדירה שלך נחשבת דירה שנייה, נפק"מ אם תרצה לשפר דיור תשלם מס.
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • 3 הצבעות
    5 פוסטים
    232 צפיות
    התותח זה אניה
    @י.-ויסבקר לכן ציינתי כתב במדד המחירים לצרכן- חודש יוני: חוץ ממקרים שזה ישתלם ללקוח