דילוג לתוכן

יריד נכסים וירטואלי

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
9 3 488 4

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    19 פוסטים
    338 צפיות
    ה
    אני חושב שהמקום לקטר פחות רלוונטי, יש עוד מלא דברים שמשלמים עליהם יותר ממה שצריך (לדוגמא: זמרים), ומי שלא מתאים לו שימצא זמרים מתחילים או לחילופין כל מיני אתרים בחינם או אפילו להגיע להסכם עם מתווך, כמאמר: במקום לבכות שהבנקים מרוויחים עלינו קנה את המניות שלהם. אין מה לעשות וזה לכאורה לא ישתנה,
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    236 צפיות
    הקול השפויה
    @ועדת-הדיור-בצפון said: היום כמעט ואין מתווך שעושה את 2 הדברים. גם בתוך המשרדים הגדולים יש סוכני לקוחות ויש מגייסי דירות. זה 2 מקצועות שונים, שדורשים יכולות שונות. לרוב, עסקה נחתמת בשיתו"פ בין 2 מתווכים. חוץ ממתווכים ממש גדולים שההיצע של הדירות שלהם מספיק גדול ולא צריכים את שיתוף הפעולה. אני לא יודע מה קורה בצפון אבל מה שאני מכיר ממש לא כך גם אם וכאשר זה כך, כל עוד זה במשרד אחד זה לא עוזר כי עדיין האינטרסים סותרים
  • 1 הצבעות
    18 פוסטים
    732 צפיות
    ה
    לגבי הביטוח לא ידוע לי על בעיה וגם לי אישית פעם הפעלתי ולא שאלו, משיטוט בגוגל ראיתי שכותבים שאין בעיה, וזה גם ההגיון כיון שזה נוגע לתשתיות הדירה. לגבי מיסוי אם זה דירה יחידה ואתה שוכר במקום אז עד 7500 בחודש מתקזז לך מהרווח, ואז יש לך עוד 5600 בערך להגיע לחיוב אם זה יותר אז דבר ראשון ברוך השם דבר נוסף יש כאלה שלכן עושים חוזה מול בעל החברה או מישהו מטעמו ואולי זה גם יותר בטוח אבל לא הייתי מתעקש על זה כי בסכום פעוט שעוברים את הרף הנ"ל (שתי התיקרות)נראה לי עדיף להתעלם זה לא מצוי שתופשים אותך כשזה לא ריבוי דירות.
  • 0 הצבעות
    245 פוסטים
    10k צפיות
    ס
    https://www.nadlancenter.co.il/article/14973
  • 5 הצבעות
    6 פוסטים
    3k צפיות
    ז
    מתארגנת קבוצת משפחות איכותיות להקמת גרעין התיישבות חדש ומגובש. אנו מתחילים כקבוצה מובילה של כ-20 משפחות, עם חזון ברור לצמיחה והתרחבות בהמשך. המיקום והאופי: המיזם יתמקד באזור בטוח במרכז הארץ (עד כחצי שעה נסיעה מבני ברק), המשלב טבע ומרחבים לצד קרבה למרכזים חרדיים ומוסדות לימוד. המיזם מיועד למשפחות בעלות סגנון שמרני מובהק – אברכים ובוגרי ישיבות בסגנון ליטאי – המחפשים קהילה איכותית וסביבה חינוכית תואמת. המודל המתוכנן: אנו מתארגנים כקבוצה חזקה כדי לפעול יחד מול המועצה להסדרת האישורים. המודל המתוכנן מאפשר לכל משפחה לבנות בית בגודל של כ-100 עד 150 מ"ר, לצד חצר מרווחת של כ-300 עד 400 מ"ר. דרישות הסף להצטרפות: שותפות פעילה: נכונות להיות חלק בלתי נפרד מהיוזמה ומהבנייה של המקום. ניידות: בעלות על רכב (יתרון משמעותי), רישיון נהיגה, או מוכנות להוצאת רישיון בהקדם. גמישות כלכלית: זמינות של הון עצמי נזיל (מזומן) לטובת שלבי ההקמה הראשוניים. נשמח לעזרתכם! בעקבות משאבים מוגבלים, גם אם ההצעה אינה רלוונטית עבורכם באופן אישי, נשמח מאוד אם תהיו שותפים ותסייעו לנו להפיץ את המודעה בין חברים בכוללים, במקומות העבודה ובקבוצות המייל המתאימות לאופי הקבוצה. תודה רבה! לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות למייל MOTI0527197025@GMAIL.COM טופס הצטרפות להתיישבות חרדית במרכז