דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    16 הצבעות
    2 פוסטים
    115 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • 5 הצבעות
    54 פוסטים
    649 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    219 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן עמנואל דיור
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    219 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה בעניין התחבורה?
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    462 צפיות
    אבי ר.א
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: האם גם במחיר למשתכן ניתן לצרף ערבים למשכנתא במקרה שההכנסות של הרוכשים לא מספיקות בהחלט. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ב. עפ"י החוזה התשלומים פרושים ל3 שנים לוח תשלומים.pdf איך עושים את זה במשכנתא האם זה בבת אחת או כל תשלום צריך אישור חדש למשכנתא באישור הראשון מאשרים את כל הסכום שיצא במספר פעימות. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: כמו"כ אם אני מבין שאפשר בהתחלה לקחת רק כמה שצריך אז גם מי שאין לא מספיק הכנסות יכול? כיון שעכשיו ההחזר נמוך? לא. זה משכנתא אחת על הכל, ומחשבים מהתחלה את ההחזר כפי איך שהוא יהיה בשעת ביצוע כל הסכום.