דילוג לתוכן

יש כאן מישהו שרכש דירת 3 חדרים לא להשקעה ברמה ד' בבית שמש בשנתיים האחרונות?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
45 11 2.3k 5

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    19 פוסטים
    356 צפיות
    ה
    אני חושב שהמקום לקטר פחות רלוונטי, יש עוד מלא דברים שמשלמים עליהם יותר ממה שצריך (לדוגמא: זמרים), ומי שלא מתאים לו שימצא זמרים מתחילים או לחילופין כל מיני אתרים בחינם או אפילו להגיע להסכם עם מתווך, כמאמר: במקום לבכות שהבנקים מרוויחים עלינו קנה את המניות שלהם. אין מה לעשות וזה לכאורה לא ישתנה,
  • 2 הצבעות
    2 פוסטים
    619 צפיות
    י
    מדובר בחברה רקורד חברה אחראית ומנוסה בתחום הנדלן זה קבוצת רכישה שמנוהלת ע"י עו"ד שפטלר שהוא העו"ד מאוד חזק בתחום ומנהל מספר קבוצות כמו שדה דוב, האחים גינדי , קבוצת חגג' המטרה של החברה להביא את האותו קונספט שנמצא בציבור הכללי דהיינו קבוצות רכישה ברמה גבוהה ללא חירטוטים וסיבובים מיותרים של שינו תב"ע וכו' אלא קניית מגרש הוצאת היתרים וביצוע של בניה.....
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    259 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    701 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 2 הצבעות
    23 פוסטים
    772 צפיות
    ר
    משהו יודע אם המלחמה באיראן עלולה לגרום להתייקרות משמעותית של מדד תשומות בנייה ? השאלה ג"כ בהשוואה לסכום שמונח בקרן כספית, האם כדאי להוציא אותו ולשלם ג"כ בכל תשלום משלמים גם את המדד היחסי לאותו תשלום ויוצא שעל החלק של המדד בקרן כספית זה עושה תשואה ומאידך התשלום ע"ז לא מקטין את החשיפה למדד כי רק הקרן מוצמדת והמדד אינו מוצמד מי שמבין בזה אשמח שיגיב