דילוג לתוכן

השקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית

שוק ההון והשקעות
73 8 878 8

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    181 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 1 הצבעות
    65 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    מי שבאמת רוצה להיות מומחה ולהבין את העומק בשוק ההון ניתן לקבל מדריך מקיף במייל b3634488@gmail.com
  • 7 הצבעות
    9 פוסטים
    407 צפיות
    רואה את הנולדר
    התוסף חזר אחרי תקופה ארוכה שהוא נח
  • 3 הצבעות
    70 פוסטים
    4k צפיות
    רואה את הנולדר
    סיכום טלטלת פברואר-אפריל בשווקים השבועות האחרונים ייזכרו בספרי ההיסטוריה הכלכלית כשיעור מאלף בניהול סיכונים תחת אש. מה שהחל כזעזוע גיאו-פוליטי בסוף פברואר, הפך לרכבת הרים שבוחנת את העצבים של כולנו. המדדים: חודש מרץ האחרון ייזכר כחודש הגרוע ביותר של ה-S&P 500 מאז ספטמבר 2022. מדד ה S&P 500: נסיגה של כ-5.1%. נאסד"ק: ירידה של כ-5.1% – הטכנולוגיה ספגה את המכה הקשה ביותר. נפט (ברנט): זינוק של 71% שחצה את רף ה-100 דולר. סקטור האנרגיה: עלייה של 10.3% – המקלט היחיד ש"חגג" בזמן שהשאר צללו. מה קרה: מההלם ועד המפנה העימות הצבאי הישיר בין ארה"ב לאיראן בסוף פברואר הנחית מכה קשה על וול סטריט, בעיקר בגלל החשש המיידי לשרשראות האספקה העולמיות. מחירי האנרגיה טסו, והשווקים נכנסו למצב של מגננה. אלא שבשבוע האחרון קיבלנו מפנה דרמטי: בתיווך פקיסטן, הנשיא טראמפ הכריז על הפסקת אש זמנית של 14 יום, המותנית בפתיחת מצר הורמוז. השוק הגיב ב"ראלי של הקלה" (Relief Rally) עוצמתי: הניקיי קפץ ב-5%, החוזים על ה-S&P זינקו ב-2.5%, ומחירי הנפט צללו בכ-16% ביום אחד. השיח: אינפלציה, ריבית ו"שבע המופלאות" מתחת לפני השטח, הדיון המרכזי הוא... פרופסר גיל מגלים את שוק ההון
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    224 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)