דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן
94 17 866 12

נושאים מוצעים

• ירידה נוספת של הריבית

נעול נדל"ן ריבית
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    51 צפיות
    ב
    @ia90990 כתב בירידה נוספת של הריבית: ולמה..? למה שואלים כשמעלים לא שמורידים....
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    172 צפיות
    ס
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בהמדריך המלא לחיסכון בעלויות הריבית להלוואות רכב.: או שהם לא יכולים בכלל, והם עושים מאמצים לגמור את החודש בצורה כזאת או אחרת. אם כוונתך שתפקיד המאמנים לגרום לאנשים לקרוע את עצמם בהחזר חודשי שבעיקרון הם לא יכולים לעמוד בו אז בעיניי זו עצת אחיתופל... לא התכוונתי לומר שזה מה שהמאמנים גורמים להם לעשות. אלא שהם לוקחים על עצמם סכומים בלתי אפשריים, מכח הרצון/הכרח לקנות דירה, ובמקרה הטוב הם פונים אח"כ לעשות אימון כלכלי לטפל במצב שנוצר.
  • 2 הצבעות
    260 פוסטים
    6k צפיות
    א
    זה תלוי בשמאי, לפי איך שהוא היה נראה לך, וכן אם יש לו קשר עם היועץ. ובקשר לבנק לא חושב שהוא ידרוש שמאי אחר, אלא אולי שוב את אותו שמאי, רק תנסה לוודא קודם אם יש סיכוי שיוסיף.
  • משכנתאות- ירידת עוגנים צפויה

כלכלת המשפחה מיחזור משכנתא
    8
    4 הצבעות
    8 פוסטים
    235 צפיות
    א
    @משכנתאות-בקצב-שלך כתב במשכנתאות- ירידת עוגנים צפויה: לגבי המל"צ באם יש תחנת שינוי של הריביות [ניתן לראות את התחנות בדו"ח יתרות] אז הריבית תרד ותתעדכן לפי העוגנים החדשים. בהנחה שהריביות אצלך גבוהות יותר, כי אם הם נמוכות עדין יכול להיות שהם יעלו.
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    829 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.