עולם הנדל"ן לאן
-
@שמיל-שמיל
ברוך השם לא נפלתי הסיבה שקראתי לעצמי ככה, זה כי יש כל מיני אנשים שמעודדים אברכים תמימים להיכנס לחובות שלא יוכלו לצאת מזה וגם קוראים לעצמם לדוגמה "אקזיט בבית שמש" או "החכם מבית שמש" וכו' (השמות להמחשה בלבד) ולכן אני מנסה לגרום לאנשים להפעיל קצת את השכל וההיגיון.
מה שבעיקר מעודד אותי להמשיך זה האשכולות שנחסמו וכל ההודעות שמחקו לי ב...פוסט זה נמחק! -
@שמיל-שמיל
ברוך השם לא נפלתי הסיבה שקראתי לעצמי ככה, זה כי יש כל מיני אנשים שמעודדים אברכים תמימים להיכנס לחובות שלא יוכלו לצאת מזה וגם קוראים לעצמם לדוגמה "אקזיט בבית שמש" או "החכם מבית שמש" וכו' (השמות להמחשה בלבד) ולכן אני מנסה לגרום לאנשים להפעיל קצת את השכל וההיגיון.
מה שבעיקר מעודד אותי להמשיך זה האשכולות שנחסמו וכל ההודעות שמחקו לי ב...@פושט-רגל-מרמה-ד כתב בעולם הנדל"ן לאן:
@שמיל-שמיל
ברוך השם לא נפלתי הסיבה שקראתי לעצמי ככה, זה כי יש כל מיני אנשים שמעודדים אברכים תמימים להיכנס לחובות שלא יוכלו לצאת מזה וגם קוראים לעצמם לדוגמה "הרוכש דירה ברמה ד'" או "זה מבית שמש" וכו' ולכן אני מנסה לגרום לאנשים להפעיל קצת את השכל וההיגיון.
מה שבעיקר מעודד אותי להמשיך זה האשכולות שנחסמו וכל ההודעות שמחקו לי ב...כל כך אמיתי...
-
פוסט זה נמחק!
@יעקב-בן-אשר כתב בעולם הנדל"ן לאן:
לשון הרע בלי שמות לא מדבר אלי
תודה על הערה
תיקנתי את ההודעה.
@hlrzypy54 @יעקב-בן-אשר תעדכנו בבקשה את הציטוט. -
תודה על הערה
תיקנתי את ההודעה.
@hlrzypy54 @יעקב-בן-אשר תעדכנו בבקשה את הציטוט.@פושט-רגל-מרמה-ד כתב בעולם הנדל"ן לאן:
תודה על הערה
תיקנתי את ההודעה.
@hlrzypy54 @יעקב-בן-אשר תעדכנו בבקשה את הציטוט.נראה לי שהוא התכוון שתפרטו יותר היכן מחקו לכם
כי לשון הרע "בלי שמות" לא מדבר... -
@פושט-רגל-מרמה-ד כתב בעולם הנדל"ן לאן:
תודה על הערה
תיקנתי את ההודעה.
@hlrzypy54 @יעקב-בן-אשר תעדכנו בבקשה את הציטוט.נראה לי שהוא התכוון שתפרטו יותר היכן מחקו לכם
כי לשון הרע "בלי שמות" לא מדבר...@hlrzypy54 כתב בעולם הנדל"ן לאן:
נראה לי שהוא התכוון שתפרטו יותר היכן מחקו לכם
כי לשון הרע "בלי שמות" לא מדבר...גם אני הבנתי כך.
והכוונה שבמקרים שצריך לומר לשון הרע אז צריך גם לומר עם השמות כי בלי זה זה לא מדבר... -
@hlrzypy54 כתב בעולם הנדל"ן לאן:
נראה לי שהוא התכוון שתפרטו יותר היכן מחקו לכם
כי לשון הרע "בלי שמות" לא מדבר...גם אני הבנתי כך.
והכוונה שבמקרים שצריך לומר לשון הרע אז צריך גם לומר עם השמות כי בלי זה זה לא מדבר...@אבי-ר. אני ממש שמח שהציבור הנכבד הבין את כוונתי
-
@שמיל-שמיל
מה שבעיקר מעודד אותי להמשיך זה האשכולות שנחסמו וכל ההודעות שמחקו לי ב... -
-
@hlrzypy54
ציטטתי את השורה הקטנה שמופיעה אצל @פושט-רגל-מרמה-ד , מנסה להבין את פשרה -
מישהו יכול לסכם את הדיון המוזר הזה
לא הבנתי כלום. -
@שמיל-שמיל כתב בעולם הנדל"ן לאן:
ואני לא היחיד שהסתבך שם כלכלית.
למה דוקא שם?,
כי ברמה ד' הצליחו הנדלניסטים לייצר קרטל בין היתר באמצעות ה20/80,
ולגרום לזו"צ לחשוב שלשלם משכנתא של 8000 ש"ח ל30 שנה זה משהו תקין. -
@ניסן-עציוני כתב בעולם הנדל"ן לאן:
שווה לשלם עכשיו כמה שקלים על יעוץ ובדיקה מקצועית מאשר לוותר על מאות אלפי שקלים בעוד כמה שנים.
סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה.
המקום המתאים לכל אחד זה שוק ההון באופן פסיבי לטווח ארוך, כל השאר זה סיכון שלא מתאים לרוב האנשים.@פושט-רגל-מרמה-ד כתב
סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה.
מסכים עם ההדגשה?
דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון -
@פושט-רגל-מרמה-ד כתב
מסכים עם ההדגשה?
דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון@שמח-לעזור כתב בעולם הנדל"ן לאן:
@פושט-רגל-מרמה-ד כתב
מסכים עם ההדגשה?
דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההוןכן
אבל גם בדירה ראשונה להשקעה יכול להיות המון בעיות כמו בבאר שבע שהמשקיעים שם מכרו בהפסד.
וגם בדירה למגורים כשלוקחים משכנתא גדולה זה גם בעייתי.