דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    102 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 2 הצבעות
    10 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    145 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • 4 הצבעות
    89 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    לכל המתעניינים לגבי דירות בבית שאן יש דירות מצויינות החל ממחיר של 550,000 ש"ח. בית שאן אכן עיר מצויינת להשקעה וגם למגורים כיום יש בעיר למעלה מ250 משפחות אברכים ובני תורה והיד עוד נטויה בעז"ה יש לאחרונה ביקוש גדול של אברכים שמתעניינים לקנות גם למגורים. חשוב לי להדגיש שלא כל דירה זולה היא בהחלט מציאה וכואב לי לשמוע כל פעם מחדש, כתושב בית שאן 15 שנה, על האברכים שקנו כאן בלי להתייעץ ונתקעים עם דירה ללא שוכרים. מי שמכיר אותי יודע שאני זמין לכל שאלה ויעוץ, מוזמנים להתקשר 058-716-5616 / 052-66-555-29
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    634 צפיות
    בוטח בה'ב
    @טריידר זה לא משנה הגיל גם אם אתה בן 40 ולא היה לך פטור אתה נחשב עריק