דילוג לתוכן

תכנון וליווי פרישה עם רחל עומסי - כל הקישורים

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    10 פוסטים
    250 צפיות
    מ
    לגופם של דברים: אני משער שהינך סומך על שיקול דעתך, כי הרי אם לא, מדוע שאלת -הרי גם התשובות שתקבל כאן יהיו נגועות, אל על כרחך שבדברים שבסברא, אתה בוחן אם הם מתקבלים על הדעת או לא, רוב הנידונים הם עניינים שבשיקול דעת, (אין אחד שיודע לחזות את העתיד). לגבי עובדות ניתן לברר בקלות יחסית. ומה שלא זה ולא זה, אכן אל תסמוך על אף אחד-כולל מי שלא נגוע, הרי מהיכן הינך יודע שהוא אכן מבין? אני מניח שרוב חברי הפורום (כולל אנוכי הקטן), אין להם שום אינטרס לא בזה ולא בזה, (אני אישית מושקע קצת בשוק הנדל"ן, והרבה פחות בשוק ההון, ועם זאת סבור שעדיפה בהרבה השקעה בשוק ההון). מרבית הממליצים משקיעים בעצמם באפיק שעליו הם ממליצים, כלומר הם מאמינים באמת בנכונות המלצתם. סתם שאלה, מה הינך עושה כשאתה צריך החלטה רפואית? סומך על הרופא הלא דתי עם אינטרסים ברורים? על העסקנים הרפואיים שגם להם בדר"כ יש אינטרסים, (חיוביים!! (לשמור על קשרים עם רופאים וכו')? אם שאלת למעשה (באמת?!), דבר ראשון פיזור- לא מניחים את כל הביצים בסל אחד, שנית- אם אכן לא הנדל"ן ולא שוק ההון- משכנעים אותך, ואתה חושש, ניתן להניח את הכסף בקרן כספית (עם הכשר!), אני מקוה שאתה לא חושד בי שיש לי בזה אינטרס כלשהוא . או כמובן בגמ"ח. מקווה שיישרנו את ההדורים!!
  • 1 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @רואה-את-הנולד said: עוד חמישה ימים יש שלושה חודשים לכנס המיוחד מי שיצא מהכנס והבין את רוח הדברים מכל הנואמים והעביר את ההשקעה של ממדד הS&P 500 למדדים הישראלים מופסד בערך ב 15% נס שיש לנו יועצים חכמים כל כך נמשיך לעדכן נב. אפשר לעבור לשרשור של המכרות זהב שם זה לקח חצי שנה... אהבתי!!!!!!
  • 2 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    צ
    @אבי-ר. ברור, אבל יש אנשים בפורום שלא יסכימו לשתף מידע, ולכן הצעתי באישי. מי שרוצה לכתוב בפורום, אדרבה.
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    466 צפיות
    שמש מרפאש
    חשבתי פעם על השקעה בברייקשיר הת'אווי של וורן באפט, שזה אומר להיות שותף עם המשקיע מס' 1. למפרע זה היה יכול להיות רעיון טוב. אמנם כשהנ"ל עומד לפני פרישה (בגיל 94!) זה לא ממש רלוונטי. בכל אופן השקעה רוחבית מבוססת על הרעיון שהשוק בכללותו תמיד עולה. הגיון כלכלי פשוט שגם עומד יפה במבחן ההיסטוריה, והוא נשען על יסוד יציב יותר מאסטרטגיית השקעה של אדם אחד, אגדי ככל שיהיה.
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    837 צפיות
    צ
    @ניסן-עציוני זכורני שפעם ראיתי שהוא לוקח 7,000 ש"ח, וזה תהליך ליווי שמתפרס על שנה. לא ידוע לי על מישהו אחר שעושה תהליך שלם על פני שנה, שכולל הגדלת הכנסות, עזרה בייעוץ עסקי אם צריך, וליווי ועזרה בתכנון לנישואי הילדים ע"י השקעות פאסיביות בפועל בשוק ההון ובנדל"ן. כולם מפחדים ממינוף גדול בשוק ההון, ובצדק. והאמת, שבלי מינוף גדול בשוק ההון אני לא כ"כ מצליח להבין איך אפשר להגיע לחתונות הילדים עם כל הכסף ביד, בלי שום צורך בהלוואה. כל התוכניות שמשווקות היום הם בעיקר כדי להגיע עם סכום מכובד רק בשביל הוצאות החתונה והמסתעף, אבל בלי חישוב להוצאות על דירה לזוג. כך שלענ"ד זה משתלם, אבל אינני יכול להמליץ על מישהו שלא הייתי אצלו.